în

Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 6-4, 6-0: Revenire spectaculoasă a româncei

Simona Halep (3 WTA) s-a impus, scor 3-6, 6-4, 6-0, în fața Carolinei Garcia (51 WTA), în turul doi al turneului WTA 1000 de la Miami.Duelul din Statele Unite a început echilibrat, fiecare sportivă reușind să își adjudece serviciul în primele cinci game-uri, în care a existat o singură șansă de break, pe care a ratat-o Simona Halep în chiar jocul inaugural. ”Ruptura” s-a produs la 2-3, când Caroline Garcia a reușit să facă, surprinzător ținând cont de desfășurarea jocului până în acel moment, break-ul la zero.

Simona Halep, revenire spectaculoasă și victorie cu Caroline Garcia la Miami

Caroline Garcia și-a confirmat imediat break-ul și s-a distanțat decisiv în primul set, pe care l-a câștigat cu 6-3.

Startul actului secund a fost o continuare a celor întâmplate în finalul primului set, cu jucătoarea din Franța la conducere, dominație care i-a adus primele două game-uri. Simona Halep a câștigat al treilea game al setului, însă imediat după a acuzat o accidentare la umăr și a cerut un timeout medical. Intervenția fizioterapeutului a avut efectul scontat, jocul Simonei crescând după acel moment, deși Garcia reușise să câștige primul game disputat după pauză, pentru 3-1. Au urmat trei game-uri consecutive ale Simonei Halep, care reușea astfel să preia pentru prima dată conducerea în meci. Revenirea de formă a fost confirmată de româncă și în finalul setului doi, Simona cedând un game, la 4-3, și reușind să câștige actul, 6-3.

În decisiv, Caroline Garcia a acuzat ”șocul” produs de revenirea Simonei Halep din setul al doilea. Românca s-a impus fără drept de apel, cu 6-0, în doar 19 minute.

Astfel, Simona Halep s-a calificat în turul trei al turneului WTA 1000 de la Miami, unde va întâlni câștigătoarea meciului Anastasija Sevastova (57 WTA) – Cori Gauff (36 WTA).

Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 6-4, 6-0

UPDATE, ora 01:52: Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 6-4, 6-0. Game, set, meci Simona Halep! Sportiva din România încheie excelent setul decisiv, pe care l-a jucat perfect și l-a câștigat în doar 19 minute.
This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Tu ce crezi?

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

0

Horoscop zilnic 26 martie 2021

Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a murit din cauza COVID-19