în

Top 30 Filme 2021

Drochia Click TV prezinta emisiunea Tik Top #13 – Top 30 Filme 20210:00 Top 30 Filme 2021 – Intro

0:37 Monster Hunter

1:23 The King’s Man

1:59 Morbius Veninul se extinde. Noul film este dedicat dr. Michael Morbius, care suferă de o boală rară de sânge. Pentru a scăpa, el decide cu privire la o metodă riscantă și netestată și, ca rezultat, se transformă într-un vampir. Rolul principal în „Morbius” va fi jucat de celebrul actor și muzician Jared Leto.

2:36 No Time to Die James Bond a decis să părăsească serviciul și se bucură de o vacanță în Jamaica. Dar vechiul său prieten de la CIA cere ajutor cu salvarea omului de știință din mâinile teroristului.

3:19 Mortal Kombat

3:50 A Quiet Place: Part II4:28 Last Night in Soho 5.03 Black Widow

5:41 Godzilla vs Kong

6:08 Spiral: From the Book of Saw

6:43 Fast and Furious 97:21 The Conjuring: The Devil Made Me Do It

8:02 Ghostbusters: Afterlife

8:52 Venom: Let There Be Carnage

9:26 Top Gun: Maverick Tom Cruz, ca de obicei, efectuează toate trucurile pe cont propriu.10:08 Uncharted

10:37 The Suicide Squad

11:08 The Hitman’s Wife’s Bodyguard Experimentat, dar mai degrabă ridicol bodyguard Michael Bryce salvează din nou lumea de la pericol. Acum trebuie să prevină un atac cibernetic care ar putea distruge Uniunea Europeană. Doar o veche cunoștință a criminalului și a soției sale îl pot ajuta în asta. Duo-ul format din Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson în „The Killer Bodyguard” a mulțumit publicul în 2017. Acum i se va alătura Salma Hayek.

11:57 Candyman 12.24 Death on the Nile12:59 Dune Familia Atreides ajunge pe planeta nisipoasă Arrakis la instrucțiunile împăratului. Dar după trădarea baronului Harconnen tânărul Paul trebuie să se ascundă în deșert, și apoi să conducă oamenii din Fremen. O adaptare ecranizată a celebrei cărți a lui Frank Herbert a regizorului Denis Villeneuve este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului 2021. Rolurile principale din filmul la scară largă îi vor juca pe Timothy Chalame, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin și alte vedete.

13:53 The Last Duel Creatorul „Gladiator” și „Kingdom of Heaven” Ridley Scott lansează o nouă pânză istorică. Acțiunea se va desfășura în Franța de la sfârșitul secolului al XIV-lea, unde foștii prieteni devin cei mai răi dușmani. Trebuie să rezolve toate problemele duelului. Rolurile principale vor fi interpretate de Matt Damon, Adam Driver, Ben Affleck și vedeta serialului TV „Killing Eve” Jodie Comer.

14:33 Mission: Impossible 7 Tom Cruise și directorul permanent al francizei, Christopher McCouorry, lucrează la următoarele aventuri ale lui Ethan Hunt și ale echipei sale. Intriga nu este încă cunoscută, dar publicul așteaptă urmăriri amețitoare și acțiune rece.

15:06 West Side Story15:54 Sherlock Holmes – 3

16:22 Black Adam Dwayne Johnson va juca în povestea formării supervillain Black Adam din universul filmului DC. Se va lupta cu Societatea de Justiție a Americii.

16:46​ The Matrix 4 A treia parte a „Matrix” a ieșit în 2003, completând povestea principală a Neo , un favorit care luptă cu lumea de mașini. Dar acum regizoarea Lana Wachowski lucrează la o continuare. Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss vor reveni în rolurile lor, alături de staruri precum Yahya Abdul-Mateen II și Neil Patrick Harris.

17:33​ The French Dispatch18:12​ Killers of the Flower Moon Martin Scorsese prezintă cartea omonim de David Grann. Rolurile principale vor fi interpretate de actorii săi preferați Robert De Niro și Leonardo DiCaprio. Complotul va spune despre un trib indian din Oklahoma, ai cărui membri încep să ucidă când teritoriul lor va găsi petrol.

18:45​ Don’t Look Up Astronomii descoperă că în câteva luni Pământul va fi distrus de un meteorit. Merg în turneu, se întâlnesc cu presa pentru a avertiza oamenii despre pericol. În noua comedie satirică vor juca mai multe stele: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothy Chalamet și altele. tnr

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Tu ce crezi?

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

0
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Anett Kontaveit

horoscop saptamanal 29 martie - 4 aprilie

Horoscop saptamanal 29 martie – 4 aprilie 2021